МАКЕДОНСКО-РУСКО ПРИЈАТЕЛСТВО

Сојуз на здруженија

Концерт „Амбасада на мајсторството“

Концерт на лауреати на меѓународни натпревари од „Санктпетербуршкиот дом на музиката“, во организција на Руската амбасада, ќе се одржи во „Центарот за култура“ во Битола на 18.06.2019 година со почеток во 19 часот.

Влезот е бесплатен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *